paragraf 1

........................calculul dimensionarii serpentinelor de cupru la un puffer

.........Pentru serpentina inferioara, cea mai importanta, putem considera ca la fiecare kw de energie termica al unui cazan/centrala trebuie sa-i corespunda o spira de serpentina cu diametrul de aproximatv 30cm pentru diametru tevii de 18mm.

Practic o spira are ~ 1m liniar, adica pentru un cazan de 20Kw este nevoie de ~ 20 de spire, respectiv 20m + capetele de racord (~2m in plus).

........Puterea “maxima” reala a cazanului nu corespunde si cu puterea teoretica, mai precis pot spune ca puterea este cu ~ 30-35% mai mica decat cea prescrisa pe cazan! .De ce ? pentru ca aceea este o putere ideala in conditii ideale, lemn uscat cu umiditate maxima de ~15% sau carbune “curat”. In realitate, lemne de 15% umiditate nu o sa gasiti decat scandura uscata 5 ani, iar carbune “curat” si mai rar pentru ca, in general carbunele de suprafata, cel care se mai gaseste in romania, contine o oarecare cantitate de steril, adica pamant ce scade semnificativ puterea de ardere a carbunelui. Si desigur, pentru ca arderea sa fie completa, mai ales in cazul carbunelui, este necesar un flux de aer f bine controlat si sa nu arda mocnit.

........Asadar, daca aveti un cazan de 45Kwh teoretic avem 32Kw reali, deci este nevoie de ~ 32 de serpentine cu diametrul de 30cm si teava de 18mm (adica 32m de teava de cupru moale).

Esential este nevoie sa tineti minte un lucru: nu prea conteaza cum este spira in diametru, sau cate randuri de spire sunt, cel mai important este ca pentru fiecare kw sa corespuna 1m de teava in serpentina.

........Cat despre serpentina superioara, cea care preia caldura din vas si o transfera spre calorifere, calculul este si mai simplu: 1 ml de teava(tot de 18mm) pentru fiecare calorifer din casa

.......................................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,...................incalzirea electrica in pardoseala

..........................................

Incalzirea radianta si incalzirea electrica in pardoseala sunt printre cele mai reconfortante utilitati ale unei locuinte. Delphi Electric este unic importator si distribuitor in Romania a sistemelor de incalzire electrica de ultima generatie marca  FLEXEL, din Marea Britanie si FENIX (Cehia). Beneficiati de un pret de importator si servicii complete ce includ vanzare, proiectare, instalare si service prin reteaua noastra de distributie. Cere chiar acum o oferta pentru locuinta ta, sau alatura-te ca distribuitor regional intr-o afacere de succes.

Cu preturi incepand cu 11 euro/m2, puteti avea cel mai bun confort termic, cu un sistem de incalzire eficient si sanatos, printr-o instalare rapida si cu un consum zilnic de numai 0,1~0,2 RON/m2 !

Sistemele de incalzire in pardoseala  oferite de noi au o garantie de 10 ani si durata de utilizare de peste 80 de ani.

Produsele noastre sunt atestate si se supun ceritelor internationale de calitate IEC 60335-2-66 si IEC 800 iar executia lucrarilor se face respectand normativele europene pentru instalatiile de incalzire electrica prin pardoseala si radianta. Prin calitatea materialelor, calificarea personalului nostru si a colaboratorilor nostri, proiectarea atenta si verificarile efectuate, sistemele executate de noi au o durata de exploatare indelungata, dovada fiind garantia oferita si rata de defectare zero din ultimii ani.

Cablurile electrice incalzitoare si covorasele incalzitoare, au capacitatea de a fi cele mai durabilesisteme de incalzire cunoscute pana in prezent (apreciate la 100 de ani)

Cablurile electrice incalzitoare, unica solutie viabila pentru protectie la inghet, topirea ghetii si a zapezii. Utilizabile la: alei pietonale, trepte, rampe auto, acoperis, dolii, jgheaburi si burlane.

Prin respectarea normativelor europene pentru incalzire electrica prin pardoseala si radianta, privind proiectarea si executia, fac ca sistemele sa beneficieze de o durata de exploatare indelungata, dovada fiind garantia de 10 ani oferita sistemelor sirata de defectare zero la lucrarile executate. Detalii suplimentare despre serviciile si produsele noastre veti gasi in paginile acestui website iar daca doriti un deviz estimativ, ne puteti contacta la numerele de telefon:


Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!